FleetPhoto
Аничков Бридж
Татарский пролив, бухта Ванина
Хабаровский край, Ванино
Нефтяной терминал "Трансбункер", причал №1

Author: Andy.ru73 · Vanino           Date: March 1, 2015

Statistics

License: Copyright ©
Published 02.03.2015 17:01 MSK
Views — 1498
Detailed info


Аничков Бридж

Class:(3) Anichkov Bridge
Home Port:Saint Petersburg  
IMO:9256901
Registry:DNV-GL
Registry number:23920
Registry class:✠ 1A1 ICE-1A Tanker for Chemicals and Oil ESP SPM E0 TMON
Call sign:UBEL9
MMSI:273323280
Keel laid:21.06.2003
Launched:15.09.2003
Built:21.11.2003
Builder:
Ulsan
Yard number:0125
Current state:Renamed Operating
Renames:Anichkov Bridge → 04.2014 • → 04.2018 Anichkov Bridge → 03.2021 Vaughan
Валовая вместимость: 27829р.т
Тоннаж судна: 47842 т
Длина и ширина: 183.37м × 32.23м
Information about the vessel is given on the basis of publicly available sources and observations of users of this site. Site Administration has no associations with these sources and not responsible for this data. The information here may be invalid or outdated.

Camera Settings

Model:Canon PowerShot G11
Date and Time:01.03.2015 08:51
Exposure Time:1/400 sec
Aperture Value:4
ISO Speed:80
Focal Length:18.098 mm
Show all EXIF tags

Comments · 4

02.03.2015 23:09 MSK
Link
Dvizzzok · Stalingrad
Photos: 973 · Database Editor / Photo Screener
Посмеялся от души... Так и судна с названием "Нью-Васюки" дождемся))
+3
+3 / –0
03.03.2015 15:31 MSK
Link
Andy.ru73 · Vanino
Photos: 4685
У меня тоже чуть шар не выпал, когда подошёл его отшвартовывать :-) Видать кому-то лень документы переделывать, при переходе из-под флага.
0
+0 / –0
03.03.2015 16:15 MSK
Link
Ars · Astrakhan
Photos: 7367 · Database Editor
Цитата (Dvizzzok, 02.03.2015):
> Так и судна с названием "Нью-Васюки" дождемся))

Не, не дождемся. Ибо "не звучит" :)
0
+0 / –0
27.08.2019 15:37 MSK
Link
Photos: 330
Снова переименован в ANICHKOV BRIDGE
Thanks! Taken into account
0
+0 / –0

Your comment

Please do not discuss political topics or you will be banned for 1 month!
You need to log in to write comments.