FleetPhoto
Окский-66
Волго-Балтийский канал, канал № 53 (подход верхнего бьефа шлюза № 1 ВБК)
Вологодская область, Вытегра

Author: Павел Феклистов           Date: September 9, 2015

Statistics

License: Copyright ©
Published 09.09.2015 17:40 MSK
Views — 1319
Detailed info


Окский-66

Class:Окский
Design:Р-97И
Home Port:Perm  
Registry:РКО (РРР до 2022)
Board number:К-01-0401
Registry number:210376
Registry class:М2,0А
Call sign:UARC9
MMSI:273323250
Built:17.06.1983
Builder:
Beliy Gorodok
Yard number:7
Current state:Registry data changed Operating
Переоборудован по проекту 012/03-Р97И.
Information about the vessel is given on the basis of publicly available sources and observations of users of this site. Site Administration has no associations with these sources and not responsible for this data. The information here may be invalid or outdated.

Camera Settings

Model:Canon EOS 1100D
Date and Time:09.09.2015 15:31
Exposure Time:1/200 sec
Aperture Value:8
ISO Speed:100
Focal Length:34 mm
Show all EXIF tags

Comments · 6

09.09.2015 23:30 MSK
Link
IRISKA · Moscow
Photos: 2859
А что за груз?
0
+0 / –0
09.09.2015 23:35 MSK
Link
Photos: 6895 · Database Editor / Moderator / Photo Screener
Металлическая стружка похоже.
0
+0 / –0
09.09.2015 23:41 MSK
Link
IRISKA · Moscow
Photos: 2859
С виду на торф похоже.
0
+0 / –0
10.09.2015 04:19 MSK
Link
tormentor · Moscow
Photos: 548
именно металлическая стружка, вчера Окский-62 выходил из Рыбинского шлюза с таким же грузом на Череповец
+1
+1 / –0
10.09.2015 21:06 MSK
Link
s.ermakov.63 · Longyearbyen
Photos: 114
Цитата (tormentor, 10.09.2015):
> именно металлическая стружка, вчера Окский-62 выходил из Рыбинского шлюза с таким же грузом на Череповец

Мы грузили в Тольятти, идет на мор.порт.
+3
+3 / –0
10.09.2015 22:53 MSK
Link
IRISKA · Moscow
Photos: 2859
Стружку в мор.порт... А дальше на экспорт? Ну я понимаю ещё если в Череповец. Но тут, это очень странно.
+1
+1 / –0

Your comment

Please do not discuss political topics or you will be banned for 1 month!
You need to log in to write comments.