FleetPhoto
Виктор Черномырдин. Internal compartments
(на борту судна)
Камбуз на ледоколе пр. 22600 "Виктор Черномырдин".
Ледокол строился по проекту, переработанному КБ "Вымпел"
Архивное фото КБ ОСК "Вымпел"

Author: Vympel History           Date: October 17, 2019

Statistics

License: BY
Published 01.07.2025 17:01 MSK
Views — 184
Detailed info


Виктор Черномырдин

Design:22600
Home Port:Saint Petersburg  
IMO:9658630
Registry:РМРС
Registry number:120147
Registry class:KM(*) Icebreaker8 [2] AUT1-ICS OMBO FF2WS DYNPOS-2 EPP ANTI-ICE ECO-S HELIDECK-H WINTERIZATION(-40) special purpose ship
Call sign:UDAH
MMSI:273428690
Keel laid:10.10.2012
Launched:30.12.2016
Built:30.09.2020
Builder:
Saint Petersburg
Yard number:05620
Second builder:
Saint Petersburg
Current state:Operating
Information about the vessel is given on the basis of publicly available sources and observations of users of this site. Site Administration has no associations with these sources and not responsible for this data. The information here may be invalid or outdated.

Camera Settings

Model:ZTE BLADE A0620
Date and Time:17.10.2019 10:21
Exposure Time:1/50 sec
Aperture Value:2.2
ISO Speed:320
Focal Length:3.46 mm
Show all EXIF tags

Comments · 3

02.07.2025 08:45 MSK
Link
ARTём · Большая Волга
Photos: 1293 · Moderator / Photo Screener
В кастрюле кипит свекла на борщ? :-)
+1
+1 / –0
02.07.2025 08:50 MSK
Link
Broughton · Vladivostok
Photos: 2462
Цитата (ARTём, 02.07.2025):
> В кастрюле кипит свекла

на селёдку под шубой!
+1
+1 / –0
02.07.2025 09:04 MSK
Link
ARTём · Большая Волга
Photos: 1293 · Moderator / Photo Screener
Тоже вариант.
Либо на салат из свёклы с чесноком...

А вообще, камбуз обычно выстраивает процесс в "индустриальном" режиме. Варим на обед котёл свеклы, отвар и часть корнеплода пускаем на борщ на обед, а оставшуюся часть на салат (из перечисленных выше) на ужин. Оптимизированные процессы и безотходное производство...
+4
+4 / –0

Your comment

Please do not discuss political topics or you will be banned for 1 month!
You need to log in to write comments.